Λίγα λόγια για εμάς

Το ”Συνεργαστήριο στα Δυτικά” δημιουργήθηκε από τον Σπύρο Αναλυτή και μια ομάδα καλλιτεχνών και τεχνιτών της μεταξοτυπίας και σκοπό έχει την ΔΩΡΕΑΝ εκμάθηση και διάδοση της μεταξοτυπίας.
Το ”Συνεργαστήριο στα Δυτικά” θα παρέχει σε όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τα μαθήματα, δωρεάν έναν χώρο 90 τετραγωνικών μέτρων, πλήρως εξοπλισμένο με μηχανήματα, καθώς και όλα τα υλικά και τα αναλώσιμα ώστε οι εκπαιδευτικές ημερίδες εκμάθησης της μεταξοτυπίας, αλλά και τα σεμινάρια βελτίωσης τεχνικής να γίνονται απρόσκοπτα.
Το ”Συνεργαστήριο στα Δυτικά” μέσα από τις δραστηριότητες του θα φιλοξενεί και θα δίνει χώρο σε εικαστικούς δημιουργούς έτσι ώστε να πειραματιστούν, να δημιουργήσουν και να παράξουν μονοί τους ή ομαδικά και σε συνεργασία με άλλους καλλιτέχνες, νέο έργο.
Μία φορά τον χρόνο το ”Συνεργαστήριο στα Δυτικά” θα οργανώνει εικαστική έκθεση με τα έργα όλων των καλλιτεχνών που δουλέψαν μαζί μας. Στο τέλος της έκθεσης όλα αυτά τα έργα θα δωρίζονται σε διάφορα ιδρύματα.

Εάν ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος της κοινότητας (αυτό ισχύει μονό για τους ενήλικες, για τους ανήλικους θα υπάρχουν ξεχωριστά γκρουπ) έτσι ώστε να μπορείτε να παρακολουθήσετε όλες τις δραστηριότητες μας, θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω email: sinergastirio@outlook.com.gr γράφοντας μονό το μικρό σας όνομα και την ηλικία σας έτσι ώστε να οργανώσουν οι εκπαιδευτές σωστά τα γκρουπ.
Θα χαρούμε πολύ να σας γνωρίσουμε από κοντά, να σας δείξουμε το εργαστήριο και να σας ενημερώσουμε για όλα μας τα προγράμματα.
Καλό υπόλοιπο σε όλους.
SILKCHROME. Η Γνώση δεν μπορεί να έχει ιδιοκτήτη.
Ευκαιρίες για δωρεάν εξειδικευμένη και εξατομικευμένη μάθηση.

logo-synergastir
Scroll to Top